Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Waan je terug in de tijd

Hanzeweekend Maasbommel

Hanzeweekend 16 en 17 juli 2022

Terug naar het jaar 1400! Op 16 en 17 juli 2022 is het Hanzeweekend in Maasbommel! Je waant je terug in de middeleeuwse tijd. Delen van de stad worden nagebouwd zoals in de Middeleeuwen, in de haven kan je de intocht volgen van een oud Koggeschip en op het toernooiveld vinden riddergevechten plaats. Natuurlijk mag een hapje en drankje niet ontbreken, dus na je bezoek aan de brocante markt strijk je neer op het terras of geniet je van lekkernijen op het horecaplein met foodtrucks.

Bekijk ook de flyer over het Hanzeweekend.

Programma:

Overnachten

Wie voor het hele weekend naar het Hanzeweekend komt, kan hier ook bijzonder overnachten. Kies voor een sfeervolle Bed & Breakfast, een fijne campingplaats, of juist een luxe hotel. Er is voor ieder wat wils. Wij hebben alle locaties alvast voor je op een rij gezet.

Bekijk het aanbod

Het verhaal van Maasbommel

Kijk. Maasbommel? Dat is een dorp met stadse streken. Of een stad met dorpse streken. Maakt niet uit. Wij zijn gewoon Maasbommel. Met beide benen op de grond. Met onze blik op het water. Onze hoofden soms in de wolken. En wie we zijn?

Dit is ons verhaal

De Gouden Ham

De Gouden Ham in het Land van Maas en Waal is met een 700 meter lang strand een van de grootste waterrecreatiegebieden van Nederland. Watersportliefhebbers kunnen hier dan ook hun hart ophalen. In De Gouden Ham is meer dan genoeg te beleven.

Kom genieten

In de buurt

Rondom Hanzestad Maasbommel is nog veel meer te doen! bezoek bijvoorbeeld de Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Of verken de omgeving met een tuktuk. Waterliefhebbers halen hun hart op bij waterrecreatiegebied ‘De Gouden Ham’. Er is voor iedereen iets leuks te beleven!