Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Deelnemen aan Landvanmaasenwaal.nl

Jouw bedrijf ook op Landvanmaasenwaal.nl?

Landvanmaasenwaal.nl is de officiële toeristische website voor het Land van Maas en Waal en omgeving en biedt de bezoeker het beste van de regio met tips voor overnachten, eten & drinken, bezienswaardigheden en winkelen. Ook fiets- en wandelroutes en een evenementenkalender ontbreken niet.

Landvanmaasenwaal.nl is een website van het Bureau Toerisme Land van Maas en Waal in opdracht van de gemeente West Maas en Waal. Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Land van Maas en Waal sta je meteen met jouw onderneming op de regiowebsite Rivierenland.nl en relevante streekwebsites. Zo zetten we samen het Land van Maas en Waal op de kaart!

Een gratis basisvermelding biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over ruimte voor eigen tekst, foto’s en links naar je eigen website en social media. Bovendien nemen we je mee in onze communicatie. Op deze manier kun je jezelf dus uitgebreid profileren in diverse online kanalen.

Kosten

Een uitgebreid profiel op Landvanmaasenwaal.nl en profilering binnen het netwerk kost slechts €150,- per jaar. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier of mailen naar info@landvanmaasenwaal.nl.

Voorbeelden van profielen

Voor profilering op maat, zoals met specifieke vermelding op de homepage, onderdeel worden als ‘tip voor onderweg’ van een fiets- of wandelroute of andere mogelijkheden kun je contact opnemen. We helpen je graag: laten we samen toeristisch Maas en Waal ontwikkelen!

PS: evenement aanmelden?

Wil je alleen GRATIS je evenement aanmelden? Vul hier het evenementenformulier in!

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.