Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

De leukste tips voor kids

Trek eropuit met kids

Er is niets leuker dan met je (klein)kinderen op pad in het Land van Maas en Waal. Of het nu regent of de zon schijnt, er valt genoeg te ontdekken voor jong én oud! Wil je ontsnappen uit een escape room? De natuur ontdekken onder leiding van een gids? Of soms een beetje chillen en lekker eten? Wij helpen je graag met het plannen van jouw dagje uit naar het Land van Maas en Waal. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Ontdek het hier! Van de leukste kindvriendelijke restaurants tot actief op pad in de regio.

Hieronder hebben we vast de meest spannende uitjes uitgelicht.

Kasteel Hernen

Vier je verjaardag op een heus kasteel! Je waant je een echte prins of prinses op deze sprookjesachtige locatie. Geen feestje? Bezoek dan een theatervoorstelling, ontdek wat ridders vroeger aten of kom naar de kids zomerweken. Kortom, genoeg te doen!

Bezoek het kasteel

Midgetgolf Moeke Mooren

Wil je een actief kinderfeestje? Kom dan naar Moeke Mooren, waar je zelf aan de slag gaat met indoor disco midgetgolf. En het maakt niet uit of je wint, want het wordt toch wel gezellig! En wist je dat je daarna nog kunt genieten van frietjes, limonade én een cadeautje!

Kom midgetgolfen bij Moeke Mooren

Een dagje strand

Heerlijk relaxen in de beachclub, terwijl de kinderen op het strand spelen of op de airtrampoline. Dat kan heel goed bij De Gouden Ham! En zijn de kids iets ouder? Ga dan banaanvaren, op de waterski, of huur een tuktuk! Ontdek het zelf.

Bezoek De Gouden Ham

Trek de natuur in

Is jouw kind een échte avonturier? Trek er dan op uit in het Land van Maas en Waal en kom de natuur ontdekken. Onder leiding van Staatsbosbeheer en IVN leer je de natuur op een hele andere manier kennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Slootjesdagen? Oude kleren aan, schepnetje mee en ontdekken maar! Of bezoek een van de Waalwoemi activiteiten bij het Dijkmagazijn in Beuningen, waar voldoende buitenactiviteiten te vinden zijn voor jonge én oudere kinderen. Bekijk alle kidsactiviteiten hieronder!

Het Speelse Veld

De gemeente West Maas en Waal heeft op een uitloopgebied een prachtige Cool Nature speelplek gerealiseerd van maar liefst vijf hectare groot. Dit is slim gecombineerd met de opgave voor waterberging, ten zuiden van Beneden-Leeuwen. De zone langs de nieuwe provinciale weg N322 schept ruimte voor spelen, leren en bewegen met water in de natuur.

Meer informatie