Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Voortvarend onderweg

Maak de oversteek

Een bezoek aan het Land van Maas en Waal is niet compleet zonder een oversteek met één van de pontjes over veren die het gebied verbinden met de Betuwe, Bommelerwaard en Noord-Brabant. Kom even heerlijk uitwaaien en oeverloos genieten van de prachtige omgeving en gezelligheid aan boord.

Momenteel zijn alle pontjes in de vaart met inachtneming van de coronamaatregelen. Vanwege problemen met de waterstanden kunnen er wijzigingen zijn in de veerdiensten. Kijk op Uiterwaarde.nl, Riveer.nl en Maasveren.nl voor alle actuele informatie over de verschillende veren in het Rivierengebied.

Meer over Uit®waarde

Stichting de Maasveren

Stichting de Maasveren heeft vijf goed uitgeruste veren die het Land van Maas en Waal al 35 jaar verbinden met Noord-Brabant. De veren varen het hele jaar door dagelijks tussen Alem en Maren-Kessel, Alphen en Lith, Alphen en Oijen, Maasbommel en Megen en Appeltern en Megen. De veren worden veelvuldig gebruikt door fietsers, maar ook campers en auto’s (met caravan) kunnen de oversteek maken.

Meer over de Maasveren

Ontdek de veren

Uit®waarde

Dankzij Uit®waarde worden bezoekers in het Land van Maas en Waal snel en veilig van de ene naar de andere oever overgezet. De verschillende pontjes over de Maas en de Waal hebben allemaal hun eigen charme. Kom even heerlijk uitwaaien en oeverloos genieten van de prachtige omgeving én de gezelligheid aan boord. De pontjes varen een zomerdienst van 27 april tot 29 september. Aan het begin of eind van deze periode wordt er alleen in de weekenden gevaren.

Meer over Uit®waarde

Vaar mee met een pontje