Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Stap op de fiets

in het Land van Maas en Waal

De mooiste fietsroutes

Het mooie aan fietsen in het Land van Maas en Waal is de diversiteit. Al fietsend tussen de Maas en de Waal verken je het gebied tot in detail. Overal vind je bewijs van de rivieren die na overstromingen en dijkdoorbraken hun sporen hebben achtergelaten. Op de fiets ervaar je het verleden en de strijd tegen het water. Stel je eigen fietsroute samen met behulp van het uitgebreide fietsknooppuntensysteem, of kies één van de themaroutes die je langs de mooiste plekjes en onontdekte parels leidt. Geniet van de rivieren die door het landschap meanderen met buitenpolders, bloeiende fruitboomgaarden, eendenkooien een boomrijke eilandjes, of de historische kastelen waar je de geschiedenis proeft. Wij helpen je graag op weg.

Highlight – Land van Maas en Waal route

Deze fietsroute neemt je mee over kronkelende dijken langs de uiterwaarden van de Maas en Waal, maar ook langs De Tuinen van Appeltern, het theekoepeltje in Druten, waterrecreatiegebied De Gouden Ham en Batenburg met zijn kasteelruïne. Onderweg kun je genieten van het unieke rivierenlandschap met buitenpolders, bloeiende fruitboomgaarden, eendenkooien, uiterwaarden en boomrijke eilandjes. Start je route goed uitgerust bij TOP De Twee Linden.

Bekijk de route

De leukste stops onderweg

Nog meer fietsroutes

Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Land van Maas en Waal. Door het hele gebied zijn veel mooie routes uitgezet, dus het is een uitstekend idee om je fiets mee te nemen naar je plaats van bestemming! Wij hebben alle fietsroutes voor je op een rijtje gezet.