Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Streekwebsite voor Land van Maas en Waal

Terwijl iedereen in het land hunkert naar een uitstapje, terrasje of weekendje weg, is door ondernemers in samenwerking met gemeente West Maas en Waal doorgewerkt aan activiteiten ter promotie van het Land van Maas en Waal. Het eerste zichtbare resultaat is de nieuwe website www.landvanmaasenwaal.nl.

“We zijn erg blij met deze website, met al het aanbod gebundeld onder één digitaal dak”, aldus Els Timmerman van Riverside, namens de werkgroep van de diverse ondernemers. De komende tijd zal de website steeds verder worden aangevuld. De web redactie ligt in handen van Bureau Toerisme Land van Maas en Waal, die ook de realisatie van de website heeft gecoördineerd. De nieuwe website wordt voor een groot deel gefinancierd door de gemeente West Maas en Waal als onderdeel van het traject Profilering Land van Maas en Waal.

Els Timmerman: “Er staat nu een eerste basis die verder uitgebouwd kan worden. Ook recreatieve bedrijven die nog niet op de website staan kunnen zich aanmelden. Een vermelding is gratis, maar er is ook een uitgebreide variant met extra’s.”

De website wordt ook meteen benut voor een nieuwe actie. Want binnenkort is een terrasje pakken of een lekker diner ook weer mogelijk. Onder de campagnenaam ‘Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal’ zullen acties en arrangementen op de website verschijnen. Ook een bijzondere winkelactie of leuke zomerse activiteit volgt in het aanbod. Uiteraard allemaal passend bij de huidige voorzorgsmaatregelen. Inwoners uit de gemeente West Maas en Waal zullen binnenkort meer zien en horen van de actie.

“Nu de website er is, kunnen zowel inwoners als bezoekers zich inspireren voor een dag of vakantie in Maas en Waal.” zegt Bart Verbunt van B&B Tremele en woordvoerder namen Ondernemersvereniging Dreumel. “Want voor een vakantiegevoel hoef je echt geen uren te reizen.”