Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Veerdam Festival

26 mei 2022 t/m 29 mei 2022 van 14:00 - 21:00 uur

Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands!

De dam gaat om 14:00 uur open. Van 14:00 uur tot 20:00 uur is de entree gratis. Vanaf 20:00 uur werken we met kaartverkoop. Ook mensen die al op het festival terrein zijn hebben vanaf 20:00 uur een kaartje nodig. Kaarten koop je via www.bogerddruten.nl.

26, 27 & 28 mei – Passe-Partout ticket
De echte feestvierders kopen een Passe-Partout ticket! 3 Dagen feest voor €17,50.

Donderdag 26 mei
Kom je op donderdagavond naar Thirty Dancing Outdoor? Een gezellig dansfeest voor dertigers. Dansen op populaire, herkenbare muziek van toen en nu. Dat wordt swingen!

Vrijdag 27 mei
Op vrijdagavond genieten we van twee fantastische bands! De sixtiesband Don’t Look Back speelt hits van o.a. The Beatles, The Rolling Stones en Jimi Hendrix. Radio U2 is een tribute band die het dak eraf speelt met de hits van U2!

Zaterdag 28 mei
Zaterdagavond vieren we feest! Het duo De Adjes staat voor 100% feestgarantie en brengt de feeststemming er goed in! PROOST! is een 6-koppige band die met hun energie het dak eraf speelt! Ze spelen een perfecte mix van Top-40 hits, Classics, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers.

Zondag 28 mei
Er staat een leuk programma op zondagmiddag en je kan genieten van de verschillende foodtrucks en een lekker drankje terwijl de kinderen zich vermaken op het kinderterrein. DJ Martin Hermens draait heerlijke zomerse classics. Yeeehaa neemt je mee naar de country scene. Sluit je ogen en waan jezelf in de zuidelijke staten van Amerika.


Lees meer