Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Theater Stof

16 april 2023 t/m 16 april 2023 van 11:00 - 12:00 uur

Van Heemstraweg 53

6651 KH

Druten

Theater Stof
De Wondertuin 1+
Verwonder en ontdek mee in een tuin waarin alles groeit…

In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plantje steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een grote, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst een stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem…

Een beeldende, muzikale voorstelling over de groei – en veranderkracht in de natuur. Beleef de magie van je eigen tuin !

Spelen in het decor
Kinderen kunnen na afloop in het decor spelen, de ritselende lianen voelen, nieuwe bloemen planten en water geven. Ze wanen zich in een grote, groene tuin en en mogen ontdekken en verwonderen. De decorstukken zijn door Theater Stof zelf met de hand gemaakt van veelal gerecyclede stoffen. Bij >75 bezoekers is er na afloop een meet & greet (in plaats van spelen in decor).

Thematiek en leeftijd
In De Wondertuin worden bijzondere verschijnselen in de natuur uitgelicht: De metamorfose van rups naar vlinder, van zaadje naar ontkieming, van storm en regen naar zonneschijn en vogelzang. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 1 – 7 jaar. Vol verwondering mogen zij genieten van het magische en muzikale schouwspel van de tuin. Voor de oudsten binnen deze doelgroep openen de groei- en veranderprocessen in de natuur daarnaast een schat aan ontdekkingen en nieuwe kennis.

In 2021 stond Theater Stof met de voorstelling Kiekeboe in ons theater – Bibliotheek.


Lees meer
Delen: