Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Sous-Terre Art Fair Appeltern

5 september 2020 t/m 13 september 2020 van 10:00 - 18:00 uur

Genieten van kunst op een unieke locatie
Op de Sous-Terre Art Fair Appeltern tref je een indrukwekkende afspiegeling aan van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen – en keramische beelden, maar ook glaskunst en foto’s zijn in de mooi uitgelichte stands te bewonderen. De kans dat je simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar je kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien je een eigen identiteit wilt geven aan jouw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Unieke locatie
De beurs wordt gehouden op een unieke locatie: De Tuinen van Appeltern. Op dit grootste tuininspiratiepark van Europa zie je meer dan 200 voorbeeldtuinen en vind je de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Met het combiticket t.w.v. € 14,- p.p. kan je zowel de kunstbeurs als ook ‘De Tuinen’ bezoeken. Deze combinatie maakt een bezoek aan de Art Fair nog meer de moeite waard. Tickets zijn te verkrijgen via www.appeltern.nl of aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die je niet snel zult vergeten.

Beursinformatie
Beurslocatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern
Datum: 5 t/m 13 september 2020
Openingstijden: Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Contact: info@sousterre-artfair.nl / +31(0)412 – 48 21 59

Graag tot ziens op de Sous-Terre Art Fair Appeltern!


Lees meer