Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

In de ban van kabouters en elfen speurtocht

25 maart 2020 van 14:30 - 16:30 uur

Woensdagmiddag 25 maart kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen?
En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen?

Op het Waalstrand eindigt het pad bij de vuurkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij dampende chocolademelk. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt.

De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleiders gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen wandeling, woensdag 25 maart 2020 van 14.30-16.30 uur. Start tussen 14.30 en 15.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Max. 40 kinderen. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)ouders mogen gratis meedoen. Aanmelden is nodig onderaan deze pagina.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.


Lees meer
Delen: