Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Dickens Festijn Druten

11 december 2022

Toeristisch centrum

Druten

Viswijven die bezoekers rotte vis aansmeren, raadselachtige kwakzalvers die mensen proberen te genezen met wondermiddeltjes, paperboys die het laatste nieuws aan de man brengen, Oosterse handelaren die hun overzeese producten aan de man proberen te brengen en deftige dames die in hun atelier ijverig aan de mooiste jurken werken.

Schilderachtige taferelen
Het is slechts een kleine greep uit het indrukwekkende straattheateraanbod, waarmee het Londen uit de tijd van Charles Dickens zo waarheidsgetrouw mogelijk wordt neergezet, tijdens het Dickens Festijn in Druten. Op iedere straathoek zijn schilderachtige Dickens-taferelen uitgebeeld die bezoekers van de ene in de andere verbazing doen vallen.

Sfeer van weleer
Nostalgische klanken van koren en muziekgroepen waaien tijdens het Dickens Festijn door de straten van Druten. Hun prachtige liederen voeren iedereen mee in de sfeer van weleer. Op iedere straathoek vindt men muzikale gezelschappen die het sfeervolle evenement opluisteren. Elk in karakteristieke kerstsfeer.

Voor de hele familie
Het Dickens Festijn is een sfeervol dagje uit voor de familie. Voor de jongste bezoekers belooft een bezoek aan het evenement een sprookjesachtige belevenis te worden. Een goochelaar prikkelt hun verbeelding, terwijl zij genieten van de mooiste kerstverhalen. In één van de vele nostalgische kermisattracties kan men even wegdromen van alle indrukken.

Fotograaf: Peter Rommers


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie