Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School – Kunst 4+ | Olivier & Tessa

6 maart 2021 t/m 6 maart 2022 van 14:30

Welk kind heeft niet zijn eigen bijzondere wereld gemaakt onder het bureau van zijn of haar ouders? We bouwden er droomkastelen. Lagen op de loer voor de naderende vijand. Verstopten ons voor grote reuzen en versloegen hier menig vijand. Met de juiste hoeveelheid fantasie en beleving kon het bureau een boot zijn, een vliegtuig, een berg, een grot, een hut, een planeet en ga zo maar door. Soms stil in ons eigen hoofd en soms voor het hele gezin om aan mee te doen. Het bureau kon alles zijn zolang wij er mochten spelen en onze fantasie de vrije loop mochten laten. Onder het Buro vindt het prikkelen van de beleving en het tot leven brengen van de fantasie het belangrijkste aspect van theater en cultuur. Onder het Buro hoopt via al haar activiteiten het gehele publiek te inspireren om meer te spelen. Of je nou een hut bouwt onder een bureau of de administratie erbovenop moet doen. Iedereen kan wat extra aanzetjes gebruiken om meer te spelen en fantaseren.

Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink dat talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheatergezelschap biedt. Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en of ze de ambitie hebben om door te groeien binnen onze speelse sector.

NEE!
“Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. Erg leuk om in een tijd waar men zegt dat je het woord “Nee” moet vermijden in de opvoeding, de voorstelling laat zien hoe belangrijk het woord is in ieders leven. Nee… echt een aanrader!”
Tim Smit (Cultuurkust)

Stoere Broer
“Het komische, filmische, beeldende spel van Stoere Broer past perfect bij de doelgroep.”
Anne Vrolijk (Theater het Kruispunt)


Lees meer