Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Logement de Stoep

  • Splinternieuw!
  • Sfeervolle groepsaccommodatie
  • Voorzien van alle comfort
  • Gelegen aan de Gouden Ham

Logement De Stoep is een nieuwe sfeervolle groepsaccommodatie in Appeltern, gelegen in het land van Maas en Waal. Deze accommodatie is een uitbreiding van hotel Moeke Mooren, al jarenlang een begrip in de regio als het gaat om gastvrijheid en gezelligheid. De Stoep biedt in totaal ruimte aan maximaal 30 personen, maar door de praktische indeling kun je hier ook met minder personen goed terecht.

De Stoep bestaat uit:

  • Een vakantiewoning voor maximaal 14  personen
  • Twee vakantiestudio’s voor maximaal 4 personen per studio
  • Drie hotelkamers voor maximaal 2 personen per kamer

Door de verschillende onderdelen met elkaar te combineren stelt u zelf de voor uw gezelschap meest geschikte grootte van de accommodatie samen. De ideale uitvalsbasis dus voor een gezellige (mid-)week of weekend met familie, vrienden of collega’s tijdens een zakelijke meeting.

Voorzieningen
De Stoep is gevestigd in een voormalig stoomgemaal, dat na een grondige verbouwing is voorzien van alle comfort. Met hoeveel vrienden, familie of collega’s u dan ook komt, aan comfort en gezelligheid zal het jullie zeker niet ontbreken. Zo hebben de studio’s en de groepsaccommodatie een eigen luxe keuken, en zijn er meerdere terrassen waar u van het schitterende uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap kunt genieten. Ook binnen heeft u vanuit de gezellige woonkamer van de groepsaccommodatie een prachtig zicht over het water. Doordat hotel Moeke Mooren op steenworp afstand ligt, kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de vele faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het ontbijtbuffet. Uiteraard kunt u aanschuiven in het restaurant voor een sfeervol diner of op het prachtige terras van Moeke Mooren voor een drankje of een heerlijk ijsje, maar zij verzorgen ook graag de catering van bijvoorbeeld een BBQ of lekkere lunch bij de accommodatie zelf. Op het weiland achter De Stoep kunnen kinderen naar hartenlust spelen en worden op verzoek voor groepen diverse spelactiviteiten georganiseerd.

De omgeving
Het Land van Maas en Waal leent zich uitstekend voor tal van activiteiten, zowel voor jong als oud. Uiteraard kan in de omgeving volop gewandeld en gefietst worden, waarbij iedereen die een beetje avontuurlijk is ingesteld zeker een keer moet gaan struinen door bijvoorbeeld de Moringerwaarden. Andere aanraders: een bezoek aan de Tuinen van Appeltern, een rondvaart over de Maas met De Sluizer, gezellig met elkaar bowlen of indoor midgetgolven  bij Moeke Mooren of een dagje shoppen in Oss, Nijmegen of Den Bosch. Ook waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen dankzij het nabij gelegen waterrecreatiegebied de Gouden Ham. Uiteraard komt u onderweg tal van gezellige adresjes tegen voor een lekkere kop koffie met een stuk gebak, een uitgebreide lunch of diner.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie