Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Lithse Bakkertje

  • Gelegen op een unieke locatie
  • Voorzien van een ruim open terras
  • Tip: reserveer een high tea

‘Het Lithse Bakkertje’ is een gezellige Banketbakkerij met lunchroom en een ruim open terras. Genieten langs het water met uitzicht op de maas en het pontje naar Alphen. Bij ons kun je even op adem komen na die lange fiets- of wandeltocht of gewoon genieten van een welverdiend belegd broodje/lunch of een kopje koffie met gebak alles uit eigen bakkerij.

Tevens verzorgen wij ook take away diverse belegde broodjes, soepen (eventueel warm) en diverse snacks. Na de corona periode bieden wij je natuurlijk ook weer onze High tea op reservering.

Op het menu staan diverse maaltijden, belegde broodjes, soepen, tosti’s, panini’s en hartige warme snacks en vergeet het speciale broodje van de maand niet! Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal. Een unieke locatie in een uniek dorp.

Banket bakkerij lunchroom ‘Het Lithse Bakkertje’ biedt ruimte aan wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, zakenmensen, vriendengroepen en families. Het personeel van het Lithse Bakkertje staat je graag te woord om je alle informatie over de mogelijkheden en deze geweldige omgeving te verstrekken. Er zijn vele bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: