Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Camping Het Groene Eiland

  • Gelegen aan de Maas
  • Kindvriendelijke camping
  • Mogelijkheden voor de huur van een beachchalet
  • **** sterren ANWB / ADAC

Campingpark Het Groene Eiland is gelegen op een schiereiland in het watergebied De Gouden Ham gelegen tussen Appeltern en Maasbommel (Gelderland). Vanuit de camping kun je zo de Maas opvaren. De kindvriendelijke camping met de vele voorzieningen is zeer geliefd bij gezinnen. Tijdens de vakanties zijn er recreatieactiviteiten en is er voor tieners een apart tienerprogramma, zoals kampvuur, banaanvaren, dropping, etc.

Er is een gezellige kantine, een snackrestaurantje, een winkel met wasserette en meerdere nieuwe zeer luxe toiletgebouwen met o.a. een sauna en een kinderverzorgingruimte. Elke staanplaats is afgebakend en de auto’s staan in de buurt op parkeerplaatsen. De staanplaatsen zijn bijna allemaal aan het water, of met zicht op het water. Verspreid over het terrein zijn allerhande speelvoorzieningen. Een krachtig draadloos internet is overal op de camping beschikbaar.

Mogelijkheden voor de huur van een beachchalet voor 6 personen en stacaravans voor 4 personen, fietsen, motorboten, zeilboten, sloepjes en kano’s vanuit Campingpark Het Groene Eiland. Informeer tijdig naar de verhuurmogelijkheden om teleurstellingen te voorkomen. Kampeer- en activiteitenprogramma’s voor families en groepen mogelijk.

De camping is het gehele jaar geopend, met uitzondering van 2e zondag van januari gedurende 6 weken. De camping is gecertificeerd door Greenkey met GOUD en zowel door de ANWB als door de gasten hoog gewaardeerd met een 8,5! De camping is zelfstandig en wordt gerund door de eigenaarfamilie en betrokken medewerkers. Via een directe online reserveringsmogelijkheid op de website: www.hetgroeneeiland.nl kun je meteen je favoriete plaats vastleggen, maar ook via de telefoon en/of e-mail. Voor het laatste nieuws, fotoboek en een film over de camping is het handig om de website te bekijken! Kom samen kamperen op Campingpark Het Groene Eiland!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: