Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camperplaats De Veerdam

  • Dé nieuwe pleisterplaats van het Land van Maas en Waal
  • Geschikt voor 40 ruime camperplaatsen
  • Horeca- en sanitaire voorzieningen in het voormalige bunkerschip

De Veerdam, dé nieuwe pleisterplaats van het land van Maas en Waal, ligt aan de noordzijde van Druten, direct aan de Waal. Een plek waar je heerlijk kunt recreëren aan het water.

Onze camperplaats beschikt over 40 ruime camperplaatsen. De campers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten. Stroom, water en het legen van cassette-toilet. Ook kun je gebruik maken van de faciliteiten op het bunkerschip, waaronder de sanitaire voorzieningen (toiletten en douches).

Aan de steiger ligt het voormalige bunkerschip bestaande uit verschillende horecagelegenheden en een Bed & Breakfast. Een steiger die ook zeker geschikt is voor het aanmeren van de pleziervaart, rondvaarboten en taxiboten. In de zomermaanden vaart vanaf deze plek het fiets- en voetveer naar Dodewaard.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.