Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Blokhutboot

 • Meer aan waar je maar wilt
 • Geen vaarbewijs of ervaring nodig
 • Verschillende opstapplaatsen

De naam zegt het eigenlijk al, het is een blokhut op een boot. Met Blokhutboot kan je overal waar je maar wilt, aanmeren en overnachten. Midden in de natuur, in een leuk stads haventje of aan een mooi afgelegen strandje. Het concept is uniek in Nederland en staat garant voor een comfortabel verblijf met veel contact met het water en de omgeving.

Blokhutboot is geschikt voor jong en oud en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden. Je hebt dus geen vaarbewijs of ervaring nodig. De blokhutboten trekken een brede doelgroep: de fervente kampeerder, de ‘bootjesgek’ zonder eigen boot, gezinnen met jonge kinderen, iedereen die houdt van lekker rommelen op en rond de boot, kanoën en zwemmen, beversporen zoeken, vissen, kortom van een actieve vakantie waarin niemand zich zal vervelen.

Lees alvast het Blokhutboot magazine boordevol leuke artikelen, interessante interviews en handige informatie over de blokhutboten, de vaargebieden en nog veel meer. Als je bij ons een Blokhutboot huurt dan ligt de laaste versie voor je klaar met alle tips en tricks, om je alvast goed voor te bereiden kun je hier het Blokhutboot Magazine gratis online bekijken!

Je kunt varen vanaf verschillende opstapplaatsen:

 • Locatie Bommelerwaard Opstapplek Heerewaarden
  Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een prachtig gebied met veel ruimte voor recreatie. Dit gebied kenmerkt zich door de talloze zandgaten en zijarmen van de Maas. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de ongerepte natuur, lekker BBQ-en aan de waterkant, kanoën en ‘s avonds een gezellig kampvuur maken en marshmallows roosteren. Kortom voor elk wat wils!
 • Locatie Biesbosch Opstapplek Waspik
  Ideaal voor natuurliefhebbers. De Biesbosch is één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. In dit Nationaal Park vind je talloze smalle slootjes, kreekjes en afgelegen eilandjes. Blokhutboot biedt je de mogelijkheid om deze gebieden op een zéér bijzondere manier te ontdekken en ervaren. Nog nooit was de natuur zo dichtbij!
 • Locatie de Linge Opstaplek Arkel
  Perfecte mix van natuur en cultuur. Het prachtige gebied rondom de Linge staat volop in het teken van rivieren. Groene uiterwaarden en vergezichten over fruitboomgaarden en griendbossen nodigen uit tot wandelen. Langs de Linge vind je bovendien veel leuke historische dorpjes en steden waar je cultureel en culinair je hart kunt ophalen!

Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Delen: