Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Zomerse tips in het Land van Maas en Waal

Ga deze zomer op pad in het Land van Maas en Waal en ontdek de regio! Of je nu houdt van avontuur op het water, struinen door de boomgaarden of cultuur snuiven in musea: het Land van Maas en Waal heeft voor ieder wat wils. Benieuwd naar alle zomerse tips? Lees dan snel verder!

Waterpret in het rivierengebied

De Gouden Ham

De Gouden Ham is een uniek waterrecreatiegebied. Ontdek de regio vanaf het water en huur een sloep, kajak of sup. Op zoek naar nét iets meer uitdaging? Dan is windsurfen misschien iets voor jou! Al is er op het land ook genoeg te beleven. Stap op de fiets en ga op zoek naar ‘het geheim van de Gouden Ham’ met de de Gouden Ham Escapegame of geniet in zon op een van de zandstrandjes.

Ontdek de Gouden Ham

Cultuur snuiven

Kasteel Hernen

Bezoek kasteel Hernen en reis even terug in de tijd. De Middeleeuwse burcht biedt een leuk dagje uit voor jong én oud. Tip: tijdens de Kids-Zomerweken is er elke dag iets extra’s te doen.

 

Duik in de geschiedenis

Museum Tweestromenland

Laat je verrassen in Museum Tweestromenland. Bezoek de tentoonstellingen over het verleden, heden en toekomst van het leven in het Land van Maas en Waal.

Verhaal van Maas en Waal

Cultuur in het rivierengebied

In het rivierengebied is er veel te beleven. Van legendarische kastelen kastelen tot eigenzinnige musea. Ontdek wat het rivierengebied nog meer te bieden heeft!

Alle culturele tips

Bloemenpark Appeltern

Ga op bezoek bij het grootste tuininspiratie- en belevenispark van Europa! Je vindt hier meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen vol inspiratie. Of je nu je tuin wilt gebruiken om te relaxen, eten, spelen of werken: voor iedere smaak is er wat wils!

Doe inspiratie op

Op pad met de kids

Landwinkel de Zandroos

Ga langs bij de Landwinkel de Zandroos in Druten en proef de lekkerste streekproducten. Tip: maak een wandeling door de boomgaard, speciaal voor de kinderen is en een speurtocht verkrijgbaar. Zo wordt een bezoek aan de landwinkel met het gezin een lekker én leerzaam uitje!