Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Thuisblijftips in het Land van Maas en Waal

Op dit moment vinden er geen evenementen plaats in het Land van Maas en Waal. Helaas zijn ook restaurants, musea, kastelen en attracties gesloten. We blijven zoveel mogelijk bij huis en daar proberen we het beste van te maken! Verschillende ondernemers pakken initiatieven op om dat leuker te maken. De komende tijd vind je daarom op deze pagina de leukste thuisblijftips in het Land van Maas en Waal.

Download de Bloesemalert-app

Ongeveer een derde deel van al het fruit dat in ons land wordt geteeld, komt uit Rivierenland. Daarom wordt deze regio ook wel de fruittuin van Nederland genoemd. Op dit moment staan de fruitbomen in bloei! Overal vind je boomgaarden vol prachtige witte of roze bloesem. Het liefst wil je dit natuurlijk met eigen ogen bewonderen. Helaas is dit door het Coronavirus niet mogelijk en wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Heb jij niet de luxe om in de buurt van je huis een boomgaard vol prachtige bloesem te hebben?

Download dan de app Bloesemalert en blijf op de hoogte van de actuele bloesemstand. Ook vind je hier waardevolle tips, leuke bloesemweetjes en mooie foto’s! De app is nu te verkrijgen in zowel de App Store als de Google Play Store.

logo app storelogo google play store

Kasteel Hernen

Geef Kasteel Hernen kleur

Download de kleurplaat

Maak je eigen kijkdoos van Kasteel Hernen

Download de instructie

Bekijk de collectie van Kasteel Hernen

Ontdek de collectie hier

Help de horeca

Koninklijke Horeca Nederland heeft een platform opgericht om horecazaken die nu zonder inkomsten zitten te hulp te schieten. Ondernemers kunnen op dit platform een waardebon aanbieden voor hun horecazaak. Jij kunt deze waardebon kopen, waardoor je je favoriete horecazaak ondersteunt. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan!

Koop hier een waardebon

 

Maas en Waal Thuisbezorgd

De Facebookgroep Maas en Waal Thuisbezorgd is opgezet om alle horecaondernemers in het Land van Maas en Waal een warm hart toe te dragen en ze te steunen in deze moeilijke tijd. Staat jouw favoriete restaurant er al tussen?
Meer informatie

Restaurant De Weeghbrug

De Weeghbrug wil haar liefde voor het Bourgondische leven op diverse manieren voor ieder toegankelijk maken. Met herkenbare, eerlijke producten die op verrassende manieren gepresenteerd worden. Dit ziet u terug in onze vernieuwde menukaart, waarbij je zelf je culinaire reis bepaalt.
Meer informatie

WINACTIE

Iconen Land van Maas en Waal

Schrijf je in en maak elke maand kans op een verzorgd uitje!
Prijs augustus: 2 gratis toegangskaarten voor de Tuinen van Appeltern
* verplichte veldenDoor deelname aan de winactie ga je akkoord met de privacy voorwaarden en ontvang je automatisch nieuwsbrieven (2x per jaar) en aanbiedingen van Land van Maas en Waal.