Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Tremelepad

14 KM 2,75 uur wandelen

Het kleine dorpje Dreumel heeft een indrukwekkend buitengebied, met vele boomgaarden. Diverse bekende appelrassen als de Brederode en de Lola zijn ontstaan in het Land van Maas en Waal. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Dreumel is het laagst gelegen punt van het Land van Maas en Waal, waardoor de inwoners zich regelmatig tegen het water hebben moeten verdedigen. De vele wielen, grienden, de Dreumelse Berg en natuurreservaat De Meren zijn hier een zichtbare herinnering aan. In het reservaat kun je genieten van weilanden, moerassen, rietkragen, struiken en veel meer.

Het Tremelepad begint bij Landwinkel Bloeiend Merm in Dreumel. De route wordt aangegeven met een groene markering in de vorm van een klomp. Het Tremelepad is in twee richtingen gemarkeerd, zodat de route zowel links- als rechtsom te wandelen is. De route kan gecombineerd worden met het Lauwsepad (14 km). Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen.

Kijk voor de routebeschrijving, actuele routeinformatie, folderverkooppunten en recensies van wandelaars op Klompenpaden.nl.

Let op: honden mogen helaas niet mee op de klompenpaden in verband met mogelijke verstoring van vee en wild.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Landwinkel Bloeiend Merm
Van Heemstraweg 127A
6621 KM Dreumel
Knooppunten
Eindpunt Landwinkel Bloeiend Merm
Van Heemstraweg 127A
6621 KM Dreumel
Aangeboden door:
Delen: