Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lauwsepad

14 KM 2,75 uur wandelen

Ontdek het mooie buitengebied van Beneden-Leeuwen. Wandelen door weilanden in een van de eerste ruilverkavelingsgebieden van Nederland en door de uiterwaarden langs de Waal. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Openbaar vervoer: Bushalte Akkerstraat in Beneden-Leeuwen. Vanaf de bushalte is het 200 meter lopen naar het opstappunt en 800 meter lopen naar het startpunt

Markering: Rode markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Klik hier voor de routekaart.

Het Lauwsepad is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de Openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik hier.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor IOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Hotel De Twee Linden
Zandstraat 100
Beneden-Leeuwen
Knooppunten
Eindpunt Hotel De Twee Linden
Zandstraat 100
Beneden-Leeuwen
Aangeboden door:
Delen: