Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Druten

Druten bevindt zich midden in het Land van Maas en Waal in een landelijke omgeving met verrassend veel voorzieningen. Het vervult een centrumfunctie voor de omliggende (kerk) dorpen. Zo vind je er veel winkels, een sporthal en het multifunctionele centrum D’n Bogerd met het Agora Theater.

Gelegen aan de Waal, biedt Druten heerlijke wandel- en fietstochten door de omgeving. Fiets over de dijk, struin eens door de uiterwaarden of wandel door het boerenland met vruchtbare boomgaarden en geniet van het prachtige uitzicht.

Dit vind je misschien ook leuk

Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is gelegen aan de rivier de Waal. Het dorp was al bewoond in de Romeinse tijd. De Zandstraat doorsnijdt het dorp van west naar oost en kan gezien worden als het tracé van de antieke weg.

Bezoek Beneden-Leeuwen

Batenburg

Batenburg is een stad vol historie in het Land van Maas en Waal. Je vindt Batenburg net ten westen van Wijchen, gelegen aan de Maas. Het historische stadje met zijn kasteelruïne is een beschermd stadsgezicht. Ontdek het zelf!

Beuningen

Gelegen onder de rook van Nijmegen is het in Beuningen goed toeven. In deze moderne gemeente vind je nog veel sporen vanuit het verleden. De steenfabriek, torens en landhuizen bepalen het beeld.