Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is gelegen aan de rivier de Waal. Het dorp was al bewoond in de Romeinse tijd. De Zandstraat doorsnijdt het dorp van west naar oost en kan gezien worden als het tracé van de antieke weg. In de Zandstraat staat ook het voormalig gemeentehuis. Daarnaast vind je in het dorp bezienswaardigheden zoals het Streekhistorisch Museum Tweestromenland.*

*bron: Wikipedia

De Twee Linden

Welkom bij De Twee Linden. Gelegen in het Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe tref je de veelzijdige accommodatie waar je lekker kunt eten en slapen. Het prachtige gebied waarin de Twee Linden zich bevind leent zich uitstekend voor een fietstocht door de bloesem- en fruitbomen, een struintocht door de uiterwaarden.

Bezoek De Twee Linden

Dit vind je misschien ook leuk

Druten

Druten bevindt zich midden in het Land van Maas en Waal in een landelijke omgeving met verrassend veel voorzieningen. Het vervult een centrumfunctie voor de omliggende (kerk) dorpen.

Wamel

Idyllisch verscholen in het Land van Maas en Waal ligt Wamel. Door de aanwezigheid van een ‘doorwaadbare’ plaats in de Waal, lag Wamel aan een oude Romeinse handelsroute.

Bezoek Wamel

Alphen

Alphen, ook wel Alphen aan de Maas genoemd, is een dorp in het zuidwesten van de gemeente West Maas en Waal. Vroeger was Alphen een zelfstandige bestuurlijke eenheid maar in de Franse tijd werd het omgezet in een zelfstandige gemeente.

Bezoek Alphen