Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Een nieuw beeldmerk voor het Land van Maas en Waal

In opdracht van de gemeente West Maas en Waal is er een toeristisch recreatief beeldmerk ontwikkeld voor het Land van Maas en Waal. Dit deden we in samenwerking met recreatieve ondernemers en het Bureau Toerisme Land van Maas en Waal.

De uitstraling van het beeldmerk

Het beeldmerk kan flexibel ingezet worden voor de promotie en marketing van het streekmerk. Het heeft een duidelijke relatie met de uitstraling van het Land van Maas en Waal: een prachtige plek om de natuur te beleven en veelzijdige recreatie te ontdekken, om op avontuur te gaan en om tot rust te komen.

Een visueel kenmerk

Een beeldmerk met bijbehorende huisstijlkleuren en lettertypen helpt bij het consistent laden van de streek Land van Maas en Waal. Het ondersteunt de herkenning en marketing van het merk. In een praktische stijlgids wordt het beeldmerk, kleur- en fontkeuze toegelicht.

Toepassen van het beeldmerk

Het beeldmerk was al enige tijd klaar, maar is nog niet gecommuniceerd of groots gebruikt. We willen het nieuwe beeldmerk heel graag gebruiken. Vanwege COVID19 zitten sommige ondernemers in zwaar weer, waardoor het lanceren ervan een slechte timing zou zijn. Wij willen niemand op kosten jagen voor bijvoorbeeld tassen, bierviltjes, mokken, stickers etc. Maar sommige acties kosten geen geld, zoals het logo en het lettertype gebruiken in je digitale ondertekening, op social media, op een website als je deze zelf beheert, als achtergrond tijdens een Teams-meeting etc.

Gebruik van het beeldmerk

Gemeente West Maas en Waal streeft naar een zo breed mogelijke inzet van het beeldmerk. Voor gebruik zijn de volgende kaders van toepassing.

  • Het beeldmerk is primair bedoeld voor het versterken van het toeristisch recreatief streekmerk Land van Maas en Waal.
  • Het beeldmerk is gratis te downloaden en toe te passen ten behoeve van de promotie en marketing van toeristisch recreatieve activiteiten. De stijlgids is hierin leidend. Afwijkingen of andere toepassingen dan vermeld in de stijlgids, moeten
    worden afgestemd met Bureau Toerisme Land van Maas en Waal.
  • Het beeldmerk mag gecombineerd geplaatst worden met eigen logo’s of visuele
    uitingen, zolang het beeldmerk op zichzelf behouden blijft.
  • Bij combinaties met eigen uitingen/uitingen van derden wordt verzocht de
    vermelding van de website Landvanmaasenwaal.nl toe te voegen.

Download de logoset en de stijlgids op deze pagina

Het Land van Maas en Waal, het bestaat écht!

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.