Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Uit®waarde

  • Uit®waarde is het recreatiebedrijf in het Rivierengebied
  • Specialist in recreatieve voorzieningen
  • Exploiteren fiets- en voetveren

Uit®waarde is het recreatiebedrijf in het Rivierengebied. Zij houdt zich bezig met duurzame instandhouding van de recreatiegebieden in het gebied zoals het Eiland van Maurik, De Gouden Ham, De Meent, De Galgenwaard, Strandpark Slijk-Ewijk en De Rijkerswoerdse Plassen.

Tevens is zij specialist in recreatieve voorzieningen zoals o.a. het Fietsroutenetwerk Rivierenland, Wandelnetwerk Rivierenland en de bruine borden. Tenslotte varen er fiets- en voetveren over de Waal, Maas, Neder-Rijn, Lek en Linge die door Uit®waarde worden geëxploiteerd. Het gaat om de veerverbindingen: Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Bemmel-Ooij (o.v.) Batenburg-Demen, Ravenstein-Niftrik, Pontje Ham (in het recreatiegebied de Gouden Ham), Renkum-Heteren, Rhenen-Lienden, De Liniepont (Culemborg-Everdingen-Houten), De Galgenwaard (Oosterwijk-Heukelum).


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.