Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Theetuin Appeltern

  • Te midden van rozenstruiken en fruitbomen
  • In een landelijke omgeving

Theetuin Appeltern is gelegen aan de rand van Appeltern. Het is een zonovergoten plek te midden van rozenstruiken en fruitbomen: een verrukkelijk rustpunt – uitkijkend over de Wetering – voor fietsers, wandelaars en toevallige passanten.

In deze landelijke omgeving gaan thee en koffie onherroepelijk samen. Je kunt hier genieten met een van de vele home-baked lekkernijen. Op reservering kan er in de tuin ook een High Tea geserveerd worden, die geheel naar Engelse traditie gepaard gaan met scones, sandwiches en soep. Alles naar traditioneel recept. Een vleugje Engeland in het hart van Maas en Waal.

Theetuin Appeltern is in april, mei, juni en september open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur, in juli en augustus dagelijks van 10.00 – 18.00 uur en in de wintermaanden (oktober t/m maart) op zondagen van 10.00 – 17.00 uur.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.