Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maik Jansen Fotografie

  • Portretfotografie voor consument, tijdschrift en bedrijf
  • Fotowandelingen en trainingen
  • Journalistieke reportages

Maik Jansen is gespecialiseerd in portret- en trouwfotografie, maar is ook benaderbaar voor een diversiteit aan opdrachten die buiten dat specialisme liggen.

In de fotostudio te Dreumel verzorgt Maik portretfotografie voor consument, tijdschrift en bedrijf. Veel aandacht krijgt het concept “Magazine Portraits”: een make-over en fotoshoot in het teken van (vrouwelijke) charme. Daarnaast is hij vaak op pad voor journalistieke reportages. Bruiloften zijn daarbij favoriet. Door zijn open benadering worden ook de kleine, minder opvallende verhaaltjes vastgelegd. De fotoshoots zijn lekker spontaan en voelen natuurlijk en ontspannen aan.

Fototrainingen
Als opgeleid docent is het lesgeven altijd een passie gebleven. Tijdens de fotowandelingen leer je naast fotografie ook veel over de natuur in Maas en Waal. Ook in de studio en op locatie zijn diverse fototrainingen te volgen.

Foto’s: Maik Jansen Fotografie


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.