Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Lunchroom De Kapitein

  • Unieke locatie op bunkerschip
  • Wekelijks wisselende gerechten
  • Heerlijke tussenstop aan de Waal

Gezellig en sfeervol ingericht, met verschillende foodbars waar je je eigen lunch kunt samenstellen. Dát is Lunchroom De Kapitein. En het unieke is: het menu wisselt meerdere keren per week. Naast de yoghurtbar, tostibar, soepbar en koffiebar, serveren we ook andere gerechten. Je leest het aanbod van de dag op onze krijtborden.

Lunchroom De Kapitein bevindt zich op een gerenoveerd bunkerschip aan Jachthaven De Veerdam in Druten. Deze prachtige jachthaven aan de Waal tussen Nijmegen en Tiel, ligt op slechts tien minuten loopafstand van het centrum van Druten. Je kunt in deze omgeving heerlijk fietsen en mooie wandelingen maken. En in de zomermaanden vaart er iedere dag een veerpontje tussen Druten en Dodewaard. Voor een heerlijke tussenstop na een mooie fiets- of wandeltocht, kun je bij Lunchroom De Kapitein dus goed vertoeven.

Eten en drinken met een verhaal
Bij Lunchroom De Kapitein werken mensen met een beperking. Via deze mooie locatie, hebben zij de mogelijkheid op een werkplek middenin de samenleving. Het streven van Lunchroom De Kapitein is om iedereen zo zelfstandig mogelijk te laten werken en eigen talenten te laten ontwikkelen en inzetten. Zo staan de medewerkers als kapitein aan zowel het roer van dit prachtige bunkerschip, als aan het roer van hun eigen ontwikkeling.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: