Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hotel Hoogeerd

  • Direct aan de Maas
  • Riant zonneterras
  • Nederlands-Franse keuken
  • Vijf multifunctionele zalen voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

Bij Hotel Restaurant Hoogeerd heeft u het gevoel echt welkom te zijn. Het gastvrije familiehotel is direct aan de Maas gelegen, in een natuurrijke omgeving tussen fietsknooppunten 80 en 86.

Het restaurant met uitzicht op over het water heeft een Nederlands-Franse keuken met bourgondische inslag. Bij mooi weer kunt u, tijdens uw fietstocht, op het riante zonneterras genieten van een kopje koffie, alcoholische versnapering, lunch of diner. Er is een gezellige bar voor een ontspannend potje biljart of darts.

De vijf multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, feesten, trainingen en vergaderingen.

Mooi gelegen tussen Nijmegen en Oss, vlakbij het gezellige Wijchen, de pittoreske dorpjes Ravenstein en Batenburg en tal van kastelen, ruïnes en andere bezienswaardigheden. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met het hotel op te nemen. Tot kijk op de dijk!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.