Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Haven De Veerdam

  • Een prachtige jachthaven met ca. 20 ligplaatsen
  • Een goed startpunt voor mooie vaartochten
  • Verschillende lunchcafés in het voormalig Bunkerschip De Veerdam

De Veerdam is een prachtige jachthaven met ca. 20 ligplaatsen in het pittoreske dorpje Druten, een vriendelijk oud plaatsje aan de Waal midden in de natuur.

De jachthaven beschikt over plaatsen voor passanten, maar heeft ook een aantal jaarplaatsen en ligt halverwege Nijmegen en Tiel. De Veerdam is ook gunstig gelegen tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de verbindingen met de Maas via de sluis van Sint-Andries en het Maas- en Waalkanaal bij Nijmegen.

Onze toegankelijke haven is een goed startpunt voor mooie vaartochten over de IJssel richting IJsselmeer en randmeren. Ook kun je gemakkelijk richting Limburg varen via de Maas en zijn Amsterdam en de Biesbosch goed te bereiken.

In de haven ligt het voormalig Bunkerschip De Veerdam. Op dit bijna 100 meter lange voormalige bevoorradingsschip vind je verschillende lunchcafés en kun je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk genieten van het uitzicht over de Waal en de uiterwaarden. Op dit schip vind je ook de sanitaire faciliteiten voor de gasten van de haven.


Lees meer
Delen: