Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Edenoord Kaas & Zuivel

  • Er worden heerlijke kazen gemaakt, van Boerenkaas tot Brandnetelkaas
  • Ook is er een terras, koffieautomaat en toilet aanwezig
  • Al vanaf 1884 boert de familie van Zoelen op dit bedrijf!

Wij zijn een melkveebedrijf aan de Heersweg 34 te Druten, vlak aan de Waalbandijk. Al vanaf 1884 boert de familie van Zoelen op dit bedrijf. Momenteel zijn we de vierde en vijfde generatie die hier werken.

Van een gedeelte van onze melk wordt echte Boerenkaas gemaakt. Kaas gemaakt van rauwe melk, waardoor de smaak van melk beter behouden blijft. We hebben daarnaast naturel kaas van jong tot en met extra oud. Ook hebben we verschillende soorten kruiden kazen, waaronder Fenegriek, Brandnetel en Italiaanse kruiden. De kaas ligt vacuüm verpakt in onze gekoelde automaten.Tevens hebben we diverse soorten Geitenkaas, zowel naturel als kruiden kaas.

Ook maken we dagverse zuivel zoals vanille vla, diverse soorten yoghurt, karnemelk, chocolademelk, boter en fruitvla. Deze staan ook in een gekoelde automaat. De verse eieren zijn van vrije uitloop kippen. We hebben alleen bruine eieren.

Voor cadeau of relatiegeschenken, kunnen wij diverse soorten kaasmandjes of plankjes maken. Eventueel aangevuld met zuivel en eieren.

Er is een terras aanwezig met een koffieautomaat en frisdrank in de koelautomaat. Tevens is er een ruime toilet aanwezig.

Wij hopen je snel te mogen ontvangen in onze automatenwinkel!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: