Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

D’n Bogerd

  • De plek waar je kijkt en beleeft
  • Geniet van een lunch of high tea in de sfeervolle foyer
  • Een gevarieerd theaterprogramma

Hartelijk welkom bij de Bogerd. Het bruisende centrum waar cultuur, historie, de maatschappij, zakelijke markt en entertainment samenkomen. De Bogerd is de plek waar je kijkt en beleeft.

Bogerd is dé ontmoetingsplek in Maas en Waal waar cultuur en commercie elkaar versterken. In onze regio Maas en Waal zijn wij het kloppende culturele hart. Kom genieten van onze lunch of high tea in onze sfeervolle foyer. Onze assistent medewerkers (medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt) bedien je graag met een mooie glimlach!

Wil je een leuk avondje uit? In ons theater vind je een rijk, spannend, vrolijk, hilarisch, avontuurlijk, swingend, indrukwekkend, interessant, ontroerend en gevarieerd programma voor jong en oud. Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent. Bekijk ons theaterprogramma op onze website!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.