Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Appeltern Adventure Gardens

  • Hét tuininspiratiepark van Nederland
  • Bijna 23 hectare groot
  • Tuinen in vele soorten en maten

Appeltern Adventure Gardens is hét tuininspiratiepark van Nederland. De tuin is dé plek om te genieten. Het hele gezin moet zich er thuis voelen en kunnen relaxen, eten, spelen of werken. Wat er in jouw eigen tuin allemaal mogelijk is, zie je in de praktijk in Appeltern Adventure Gardens. Het bijna 23 hectare grote tuinideeënpark biedt voor ieder wat wils!

Hét grootste tuininspiratie- en belevenispark van Europa
Appeltern Adventure Gardens is Europa’s mooiste en grootste tuinideeën- en inspiratiepark en is gelegen in het mooie Land van Maas & Waal. Je vindt er meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De bloeiende borders, de nieuwste tuinmaterialen, accessoires, beplanting en meubilair bieden veel inspiratie. De laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied zijn bij ons te vinden en iedere dag is weer anders.

Naast het grote plantenrijk en de inspiratietuinen is er nog veel meer te zien, te doen en te beleven. Van Natuurlijk spelen tot een high tea en van planten shoppen tot bloemschikken. Van ontdekken tot in de praktijk brengen. Dat maakt het ook nog eens de ideale bestemming voor gezinnen, groepen, feestjes en (bedrijfs)uitjes.

Professionele informatie
Appeltern Adventure Gardens heeft partners die ze graag aan jou voorstellen. De partners van Appeltern zijn hoveniers, architecten, ontwerpers, leveranciers en fabriekenanten van tuinen en/of tuinproducten. Ook zijn er ieder weekend verschillende hoveniers aanwezig voor gratis tuinadvies! Wil je nog iets meer dan dat? Tegen betaling kun je een tuinschets laten maken door een tuinspecialist. Dat dien je wel even vooraf te reserveren op www.appeltern.nl.

Activiteiten & Evenementen
Ieder jaar organiseert het tuinbelevingspark verschillende activiteiten, themaweekenden en workshops. Van een leuke fair of streekmarkt tot ontwerpweekenden en spooktochten. Kijk op www.appeltern.nl voor het actuele programma.

Eten & Drinken
De restaurants zijn dagelijks geopend voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers, zoals het beroemde appelgebak. Tijdens de lunch eet je een smakelijk seizoensoepje of geniet je van de vers gemaakte broodjes. Verschillende arrangementen worden aangeboden. Reserveer bijvoorbeeld een ontbijtje, een high tea of een leuke picknickmand. Kijk voor de mogelijkheden op www.appeltern.nl.

Groepsactiviteiten
Bij Appeltern Adventure Gardens zijn ook super leuke groepsactiviteiten te doen zoals:
Kick & Golf is een combinatie tussen voet- en midgetgolf, je gaat dus al voetballend langs, door en over allerlei obstakels op zoek naar de hole.

Tuktuk rijden door Maas & Waal en entree voor Appeltern Adventure Gardens.
Je wordt bij Riverside Outdoor te Appeltern ontvangen met een kopje koffie en krijgt uitleg over het rijden van de Tuktuk. Na een rit van ongeveer 1,5 uur door het natuurrijke Maas & Waalse landschap arriveer je bij Appeltern Adventure Gardens. Je kunt heerlijk rondstruinen door het park en je eindeloos laten inspireren. Na een bezoek van ongeveer 2 uur vervolg je je route per Tuktuk over de dijkjes van Maas & Waal.

Plezier, sport & kinderen
Wie met kinderen komt, kan er gerust op zijn dat zij zich niet zullen vervelen. Met een vlot of via de brug kunnen ze naar het Natuurlijk spelen en ontdekken terrein waar ze heerlijk kunnen ravotten, klimmen en klauteren. Ook kan er een speurtocht worden gedaan en zijn er verschillende boomhutten, een hagendoolhof en een kabouterpad te vinden.

Bereikbaarheid
Appeltern Adventure Gardens ligt in een landelijk gebied tussen de rivieren de Maas en de Waal in het dorpje Appeltern. De nabij gelegen grote steden zijn Tiel, Nijmegen en Oss. Ons park is het beste bereikbaar per auto. Wil je via het openbaar vervoer? Kijk dan even op onze website voor de mogelijkheden.

Abonnement
Wil je regelmatig een kijkje komen nemen? Dan is het Appeltern lidmaatschap voor de prijs van slechts €32,50 iets voor jou! Dit lidmaatschap is een jaar geldig. Je ontvangt als lid van Appeltern ook nog eens vier keer per jaar onze uitgave ‘tuinnieuws’ en korting op workshops. Het Appeltern lidmaatschap is te koop bij de receptie van het park of via www.appeltern.nl.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: