Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Sluizer

  • Dagtochten, rondvaarten en meer
  • Luxueus passagiersschip

De Sluizer, varend genieten van dagtochten, rondvaarten en meer. Het luxueuze passagiersschip ‘De Sluizer’, is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas, dagtocht door het Land van Maas en Waal, een stijlvol huwelijksfeest of een spetterend personeelsfeest. Drankjes, een warm of koud buffet, muziek, artiesten en ander vermaak zijn de ingrediënten waarmee je eigen cruise werkelijkheid wordt. De keukenbrigade van Moeke Mooren staat garant voor een perfect verzorgde catering aan boord van ‘De Sluizer’. Kijk voor de vaaragenda op de site of bel vrijblijvend.

Naast rondvaarten zijn er ook diverse andere outdoorspelen voor team- of groepsactiviteiten te organiseren. Voor je bedrijf, familie of vriendenclub.

Binnen zijn er vier ultramoderne bowlingbanen waar zowel de beginnende als de gevorderde bowlingspeler hun energie kwijt kunnen. Een “strike” gooien is een fluitje van een cent, (of toch niet…?).

Of liever terug naar de oude tijden met de Oud-Hollandse spelen. Daar laat oma zien dat ze het sjoelbakken nog niet verleerd is. Eén ding is zeker; de Oud-Hollandse spelen zorgen voor ouderwets vermaak.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.