Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

DeNotenhof

  • Een inspirerende, sfeervolle locatie gelegen aan een prachtig natuurgebied aan de Waal
  • Een inspirerende workshopruimte
  • Sfeervolle B&B kamers en een zelfvoorzienende vakantiewoning

Een inspirerende, sfeervolle locatie, gelegen aan een prachtig natuurgebied aan de Waal, voor een bijzondere workshop, weekend (B&B) of kleinschalige meeting, met prachtige wandel- en fietsroutes.

“De Hooizolder”, een inspirerende workshop-ruimte met keuken, aparte overlegruimte, audio-visuele apparatuur, etc. Hier bieden we zelf o.a. familie-opstellingen, maar werken we ook samen met collega’s. Overnachtingen in overleg. Onze workshop-ruimtes zijn ook te huur (max. plm. 6, resp. 25 personen)

B&B / De Guesthouse is een volledig zelfvoorzienende vakantiewoning voor 2 tot 6 personen. Daarnaast zijn er enkele sfeervolle en ruime B&B-kamers, met gedeeld sanitair. Deze kamers kunnen ook gebruikt worden bij meerdaagse workshops.

Toegankelijkheid: de begane grond is rolstoeltoegankelijk, verdieping niet. Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.