Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Campingpark Het Molenstrand

  • Gelegen aan het water
  • Unieke liggen aan 'De Gouden Ham'
  • Ideaal voor echte watersport- en natuurliefhebbers

Campingpark Het Molenstrand is een rustige camping gelegen aan het water met een prachtig landschap. Door zijn unieke ligging aan recreatiegebied ‘De Gouden Ham’ met een open verbinding naar de Maas, is deze camping ideaal voor de echte watersport- en natuurliefhebbers. Rust, ruimte, natuur en water zijn de trefwoorden. De camping is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en senioren.

Campingpark ”Het Molenstrand” is een gezellige camping met prima sanitaire voorzieningen en eigen steigerplaatsen. De camping is gehele jaar geopend. Naast de vaste plaatsen zijn ook alle toeristische plaatsen uitgerust met aansluiting op riolering, elektra, drinkwater en kabel tv en WIFI. Dit alles voor de moderne kampeerder.

Omdat de camping zich bevindt in een geliefd gebied voor fietsers, is er hiervoor een speciaal trekkersveld direct aan het water. Tevens is het mogelijk je eigen boot op de trailerhelling op de camping te water te laten. Je kan je boot aanmeren aan een van de moderne steigers. Het naast gelegen restaurant heeft een moderne open keuken en mooi terras met uitzicht op het water.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: