Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Boerderij ’t Uiversnest

  • De nieuwste aanwinst op de boerderij: groepsaccommodatie
  • Een B&B in stijl gerenoveerde Schaapskooi
  • Gelegen in het mooie Land van Maas en Waal

Bij ‘t Uiversnest heb je de keuze uit diverse accommodaties en mogelijkheden.

  • Groepsaccommodatie: De groepsaccommodatie is de nieuwste aanwinst op Boerderij ’t Uiversnest en biedt plaats aan maximaal 24 gasten die hier kunnen verblijven, recreëren en overnachten. De complete accommodatie is in een moderne boerenstijl gebouwd en ingericht om dezelfde sfeer te creëren zoals op de rest van de boerderij te vinden is en daarbij tegelijk te kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen.
  • Bed & Breakfast: De in stijl gerenoveerde Schaapskooi biedt plaats aan maximaal 10 personen. Vier 2-persoonskamers zijn aanwezig, waarbij tevens op 2 kamers een extra bed bijgeplaatst kan worden. Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel en er is een gezamenlijke badkamer aanwezig.
  • Camperplaatsen: klik hier voor meer informatie over de camperplaatsen.

Ontdek de omgeving
Het mooie land van Maas & Waal heeft je van alles te bieden. Voor de waterliefhebbers zijn er natuurlijk de grote rivieren en de diverse waterplassen (Uivermeertjes, Groene Heuvels, Gouden Ham, etc.). Daarnaast heeft Maas & Waal nog altijd een landelijke uitstraling met zijn kenmerkende groene weilanden, bosrijke gebieden, kleine dorpjes en landerijen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: