Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren daarom om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen.
Alle grootschalige evenementen zijn zeker tot 1 september verboden. We adviseren je om de website van de organisator van het evenement goed in de gaten te houden en bij vragen contact op te nemen met de organisatie.

Het land van Maas en Waal heeft genoeg te bieden voor jong en oud! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Maas- en Waalse Oogstdagen – een gezellig tweedaags familie-evenement in augustus, Pleinpop in Alphen aan de Maas, skeeleren en fietsen op de dijken via Dijkensport, of de Vrije Markt in Wamel? Wij hebben de leukste evenementen voor je verzameld. Welk evenement ga jij bezoeken?

Organiseer jij zelf een evenement, maar staat deze nog niet in de agenda? Meld je evenement dan aan via het aanmeldformulier.

Meld jouw evenement aan

Meld evenementen gratis aan

Staat jouw evenement niet in de kalender? Meld hem gratis aan via het aanmeldformulier!

Aanmelden

WINACTIE

Iconen Land van Maas en Waal

Schrijf je in en maak elke maand kans op een verzorgd uitje!
Prijs juli: Sloeparrangement De Gouden Ham – aangeboden door Riverside en de Korenmolen
* verplichte veldenDoor deelname aan de winactie ga je akkoord met de privacy voorwaarden en ontvang je automatisch nieuwsbrieven (2x per jaar) en aanbiedingen van Land van Maas en Waal.