Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Druten nu ook zichtbaar op Landvanmaasenwaal.nl

In het voorjaar van 2020 heeft de gemeente West Maas en Waal samen met ondernemers de website Landvanmaasenwaal.nl gelanceerd. Het doel van deze website is om consumenten een zo compleet mogelijk beeld te geven van de recreatieve mogelijkheden in het Land van Maas en Waal. In de nazomer van 2020 heeft ook de gemeente Druten zich hierbij aangesloten.

De gemeente Druten geeft hiermee alle recreatieve ondernemers de kans om zich op een centrale plek online te profileren. De kosten voor de uitgebreide publicatie wordt door de gemeente betaald. Deze uitbreiding op Landvanmaasenwaal.nl draagt bij aan het verstrekken van een totaaloverzicht aan recreatieve mogelijkheden aan de consument én versterkt de verbinding tussen activiteiten over de gemeentegrenzen heen.

Inmiddels zijn er diverse nieuwe pagina’s ter promotie van de gemeente Druten toegevoegd.

Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.