Mijn favorieten

Zoek hier in Land van Maas en Waal

Generic filters
Exact matches only

Paaspicknick bij Riverside

Hamsestraat 2

6629 KT

Appeltern

Vier Pasen dit jaar gezellig met je eigen gezin bij Riverside, en geniet van een heerlijke goed gevulde Picknickmand. Riverside zorgt ervoor dat je mand klaarstaat en wijzen je naar je picknicktafel die speciaal voor jou klaarstaat op het gras aan het water. Een minibroodje, paasbrood, een zalmwrap, fruit, diverse salades, koffie en thee, en het gekookte eitje ontbreekt natuurlijk ook niet! Om het feest compleet te maken zit er ook nog een flesje prosecco bij. Zo geniet je met je eigen gezin van een feestelijk momentje, helemaal passend binnen de richtlijnen van het RIVM.

Ondertussen kan er altijd een potje beachvolley gespeeld worden, of wat dacht je van levend tafelvoetbal?! Kortom, een compleet verzorgd uitje voor jouw gezin, deze Pasen. Je hoeft alleen nog maar uit te pakken, en dan lekker genieten.

Je boekt zo’n lekkere picknick voor €17,50 pp (kinderen tot 12 jaar €12,50). Voor reserveren of meer informatie mail: info@riverside.nl.

Vind je het nog niet genoeg? We hebben natuurlijk nog iets extra’s voor je. Voor €5,-pp kun je een Boogschietclinic boeken. Of ga je liever klimmen, voor €7,50? Laat het weten bij je reservering!

In geval van slechte weersomstandigheden kan deze picknick ook overdekt genuttigd worden onder de tenten of je haalt de mand op om thuis van te genieten.


Lees meer